Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare.
Daca folosesti in continuare site-ul inseamna ca accepti Politica de utilizare cookie-uri.

Informatii retur


În conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Cumpărătorul are la dispoziție un termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care Cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de Cumpărător, intră în posesia fizică a produselor, pentru a-și exercita dreptul legal de retragere, fără a fi obligat să-și motiveze decizia. 

Dacă doriți să vă exercitați dreptul de denunțare unilaterală a contractului, trebuie să ne informați în scris, prin completarea formularului de retur și expedierea acestuia pe adresa de email: info@sereni.ro. Trimiterea formularului de retur pe email se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

Descărcați aici Formularul de Retur în format Word si PDF.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate. Coletul trimis trebuie să conțină și Formularul de Retur completat cu toate informațiile necesare. Fără acesta nu vom putea procesa returul dumneavoastră.

Cumpărătorul înțelege și își dă în mod expres consimțământul că rambursarea sumelor să se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens în care se obligă să furnizeze datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. În orice caz, Cumpărătorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 

 În cazul în care solicitați dreptul de retragere în cadrul termenului legal și în cazul în care comanda este achitată, vom rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării asupra deciziei dumneavoastră de retragere.  Vom putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.   

Cheltuielile directe pentru returnarea produselor sunt suportate de către cumpărător. Puteți returna coletul prin firma de curierat Urgent-Cargus și veți beneficia de un tarif preferențial de 20 lei. La ridicarea coletului, specificați ca metodă de plată: Plata la Destinatar. Contravaloarea transportului va fi scazută din suma rambursată in contul dumneavoastră. Dacă expediția se face prin orice altă firmă de curierat, taxele vor fi suportate integral de dumneavoastră. Nu primim retururi prin Posta Romană, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Cumpărătorul sau destinatarul comenzii care dorește să-și exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnând produsul prin curier, trebuie să urmeze instrucțiunile următoare: 

-trimiterea coletului la următoarea adresă: str. Prelungirea Oituz, nr.6, comuna 1 Decembrie, județ Ilfov, destinatar Ventimia S.R.L. 

Atunci când Cumpărătorul/destinatarul comenzii nu demonstrează că a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt în sarcina Cumpărătorului sau a destinatarului comenzii. 

Pentru mai multe informații privind politica de retur ne puteți contacta la telefon 0731455425 sau la adresa de email: info@sereni.ro.